Annons

Ung kille påkörd av lastbil i Timmele

Timmele • Publicerad 20 april 2018
Foto: Anna Claesson

En trafikolycka har inträffat i Timmele i höjd med pizzerian. Larmet kom till räddningstjänsten strax efter klockan 17 på fredagseftermiddagen. Enligt uppgifter på plats är det en ung kille som har blivit påkörd.

– Det är en person som har blivit påkörd av en lastbil, varför vet inte i nuläget utan det kommer att utredas. Han har varit vaken och kontaktbar hela tiden men smärtpåverkad. Han bedöms som allvarligt skadad men inte livshotande, säger Magnus Söderqvist, inre befäl vid polisen i Borås.

Annons

Den unga killen har förts med ambulans till Södra Älvsborgs sjukhus och polisen kommer att skriva en anmälan. Det finns inga misstankar om brott i nuläget.

Under räddningsarbetet stängdes en fil av vilket stundtals ledde till långa köer. Vid 18.20 uppgav räddningstjänsten att framkomligheten återigen var återställd.

Anna ClaessonSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons