Annons

Morfar: Skolmiljön ska vara likvärdig våra arbetsplatser

Om beskrivningen av miljön på Stenbocksskolan stämmer måste vi se åtgärder nu, skriver signaturen ”Morfar till blivande elever på Stenbock”.
Insändare • Publicerad 13 juni 2024
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Våra ungdomar är det viktigaste vi har, skriver signaturen ”Morfar till blivande elever på Stenbock”.
Våra ungdomar är det viktigaste vi har, skriver signaturen ”Morfar till blivande elever på Stenbock”.Foto: Pernilla Rudenwall

Läste insändaren i tisdagens UT om Stenbocksskolans förfall och att det är en skam att kommunen låtit det gå så långt.

Om det verkligen är så som beskrivs i insändaren så är detta allvarligt och måste granskas, ansvariga ställas till svars. Våra politiker och tjänstemän har ett ansvar, vi medborgare kräver att de sköter sitt jobb. Våra ungdomar är det viktigaste vi har och deras skolmiljö skall vara likvärdig alla våra andras arbetsplatser eller bättre.

”Om det stämmer som insändaren påstår måste vi kräva svar och förklaring från ansvariga och vad de tänker göra för åtgärder.”
Annons

Om det stämmer som insändaren påstår måste vi kräva svar och förklaring från ansvariga och vad de tänker göra för åtgärder, inte nästa år eller om fem år utan NU.

Jag gick själv där för nästa 50 år sedan och jag är rädd för att det inte hänt mycket sedan dess, skulle det vara så är det verkligen en skam.

Morfar till blivande elever på Stenbock

Annons
Annons
Annons
Annons