Annons

”Man kan inte gå från division sex till Allsvenskan på ett år”

Sverige har gått från Allsvenskan till division sex under Stefan Löfvens ledning, menar Tommy Fjällström i sitt svar till Emma Bolsing.
Insändare • Publicerad 24 oktober 2023
Detta är en insändare i Ulricehamns Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Sverige har lämnat Allsvenskan och spelar nu i division sex, skriver Tommy Fjällström i ett svar till Emma Bolsing. Bilden visar Malmö FFs Taha Abdi Ali och Varbergs Ismet Lushaku under söndagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Malmö FF och Varbergs Bois FC på Eleda Stadion.
Sverige har lämnat Allsvenskan och spelar nu i division sex, skriver Tommy Fjällström i ett svar till Emma Bolsing. Bilden visar Malmö FFs Taha Abdi Ali och Varbergs Ismet Lushaku under söndagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Malmö FF och Varbergs Bois FC på Eleda Stadion.Foto: Andreas Hillergren/TT

Förväntade svar på mina insändare är alltid klara och förberedda! I detta fall alternativ nummer 3.

Annons

Hade självkritik funnits bland dej och dina sympatisörer hade landet sett helt annorlunda ut! Ändå håller jag med dej!

Det hade varit bättre att jag gjort jämförelsen med fotbollen och dess divisioner. Löfven och Andersson har spelat ned Moder Svea till division sex. Ulf Kristersson tar hand om laget. Förre tränaren Magdalena fråntar sitt ansvar rörande Moder Sveas tillbakagång.

”Ni lovade Moder Sveas supportrar att vi skulle tillbaka till Allsvenskan omgående. Era löften har inget värde!” Ulf Kristersson förklarar att den möjligheten inte finns. ”Man kan inte gå från division sex till Allsvenskan på ett år!”

”Man kan inte gå från division sex till Allsvenskan på ett år!”

Fotboll är tydligen mycket viktigare än Sveriges välstånd! Stefan Löfvens tid som tränare slår alla rekord. Vi var ett lag i Allsvenskan! Efter hans insatser spelar vi i division sex. Säg en enda tränare som överlevt den kräftgången! När så Magdalena tillträdde så gjordes inga försök att vinna serien!

Många ansåg att Jimmie Åkesson platsade i startelvan. Han satt på bänken hela tiden. Inte ett enda inhopp!

Hans spelidé om hur Moder Svea skulle nå framgång förblev ohörsamt.

Kanske ser vi konsekvenserna av detta nu!

Vi kanske ändå mer ser konsekvenserna av det som du och många kallar för demokrati!

Supportern Tommy Fjällström

Gällstad

Annons
Annons
Annons
Annons