Annons
Innehåll från POINT LOGISTIK

Sköna sidenkläder direkt i brevlådan lyftet för e-handelsföretaget

För fem år sen tog Gustav Örn över Sleep in Silk, ett e-handelsföretag med hemtextil av siden för både hem och resa som specialitet. Hemleverans och bra information på hemsidan är en del av företagets framgångsrecept.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

Siden är det tunna vackra materialet som värmer vid kyla och svalkar vid värme. Det har också en förmåga att absorbera fukt och ändå kännas torrt.

Siden vävs av silke från silkesfjärilen. Ett hantverk som har en historia 6 000 år tillbaka i tiden från Kina.

– Vi arbetar framför allt med ett helt eget sortiment av sängkläder och nattlinnen för både resan och hemmet, säger Gustav Örn, VD för Sleepinsilk.

På senare tid har Ulricehamnsföretaget breddat sitt sortiment med mer loungewear som morgonrockar, myskläder men också underställ för idrottsaktiviteter. Man säljer även produkter som tillverkas av bambu. Företagets utveckling har varit god de senaste åren.

– Sleep in silk startades för många år sedan av en värmlänning så företaget är väl etablerat. Sedan har vi arbetat vidare med att utveckla företaget och då framför allt bredda sortimentet så vi når fler målgrupper, säger Gustav Örn.

En annan framgångsfaktor är att ha tydlig information på hemsidan.

– Produkterna presenteras med tydliga bilder med delförstoringar, tvättråd och storleksrekommendationer. Det gör att det blir färre felbeställningar som kostar en del, säger Gustav Örn.

Sleep in silks produkter passar ofta bra tack vare generösa storlekar som gör att det sitter bra på många. Även hemleverans till postlådan har gynnat utvecklingen.

– Leverans till brevlådan har varit positivt. Det är ju flera kunder som har svårt att ta sig till ombud och då förenklar det att vi kan skicka med Early Bird.

Om Early Bird

Med Early Bird kan du få dina paket till postlådan eller dörren sex dagar i veckan. Paketen delas ut med tidningsbudet på natten. Early Bird har även andra tjänster som hemleverans på kvällstid och möjlighet att skicka paket från hem till hem. Som e-handlare kan du ansluta dig till tjänsten för att börja skicka med Early Bird. Som kund väljer du Early Bird i kassan när du ska handla så får du ditt paket hela vägen hem till dig!

Annons
Innehåll från POINT LOGISTIK

Läs mer:

Ny föreställning varje natt

Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se