unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

UT frågar: Hur följer du världscupen?

Kvicksilvret visar på tvåsiffriga minusgrader, och många ser fram emot en helg i tv-soffan. UT tog tempen på ulricehamnarnas världscupsengagemang.
Tomas Nilsson
Tomas Nilsson
Foto: Kajsa Kettil

Tomas Nilsson, Ulricehamn

– Inte alls. Jag har ett visst sportintresse men inte när det gäller skidor. Jag tycker mer om att se de riktigt stora tävlingarna och mästerskapen.

Gustaf Linder
Gustaf Linder
Foto: Kajsa Kettil

Gustaf Linder, Ulricehamn

– Jag följer det på tv, naturligtvis, både i dag och i morgon, det gjorde jag 2017 och 2019 också. Det här vill man absolut inte missa. Det är framför allt tjejerna man hoppas på, de är fantastiska.

Jessica Rydberg
Jessica Rydberg
Foto: Kajsa Kettil

Jessica Rydberg, Ulricehamn

– Jag ska titta på tv. Det är extra kul att det är här som tävlingarna anordnas. Jag var på Lassalyckan både 2017 och 2019 och minns särskilt jublet när Hanna ryckte ifrån i backen.

Maria Arnsik
Maria Arnsik
Foto: Kajsa Kettil

Maria Arnsik, Ulricehamn

– Jag följer det på tv. Jag såg mer förr, nu är jag gammal och hör inte så bra. Men jag tycker att det är roligt med skidor.

Ulrika Calzon
Ulrika Calzon
Foto: Kajsa Kettil

Ulrika Calzon, Jönköping

– Jag kommer att sätta mig framför tv:n, vinteridrott är min grej och Vinterstudion är alltid på. I de här trakterna får man väl hoppas lite extra på Hanna Falk!

Läs mer