Annons

UT frågar: Hur följer du världscupen?

Kvicksilvret visar på tvåsiffriga minusgrader, och många ser fram emot en helg i tv-soffan. UT tog tempen på ulricehamnarnas världscupsengagemang.
Ulricehamn • Publicerad 6 februari 2021
Tomas NilssonFoto: Kajsa Kettil

Tomas Nilsson, Ulricehamn

– Inte alls. Jag har ett visst sportintresse men inte när det gäller skidor. Jag tycker mer om att se de riktigt stora tävlingarna och mästerskapen.

Gustaf LinderFoto: Kajsa Kettil
Annons

Gustaf Linder, Ulricehamn

– Jag följer det på tv, naturligtvis, både i dag och i morgon, det gjorde jag 2017 och 2019 också. Det här vill man absolut inte missa. Det är framför allt tjejerna man hoppas på, de är fantastiska.

Jessica RydbergFoto: Kajsa Kettil

Jessica Rydberg, Ulricehamn

– Jag ska titta på tv. Det är extra kul att det är här som tävlingarna anordnas. Jag var på Lassalyckan både 2017 och 2019 och minns särskilt jublet när Hanna ryckte ifrån i backen.

Maria ArnsikFoto: Kajsa Kettil

Maria Arnsik, Ulricehamn

– Jag följer det på tv. Jag såg mer förr, nu är jag gammal och hör inte så bra. Men jag tycker att det är roligt med skidor.

Ulrika CalzonFoto: Kajsa Kettil

Ulrika Calzon, Jönköping

– Jag kommer att sätta mig framför tv:n, vinteridrott är min grej och Vinterstudion är alltid på. I de här trakterna får man väl hoppas lite extra på Hanna Falk!

Kajsa KettilSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons