UT frågar: Hur följer du världscupen?

Kvicksilvret visar på tvåsiffriga minusgrader, och många ser fram emot en helg i tv-soffan. UT tog tempen på ulricehamnarnas världscupsengagemang.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Ulricehamn • Publicerad 6 februari 2021
Tomas Nilsson
Tomas NilssonFoto: Kajsa Kettil

Tomas Nilsson, Ulricehamn

– Inte alls. Jag har ett visst sportintresse men inte när det gäller skidor. Jag tycker mer om att se de riktigt stora tävlingarna och mästerskapen.

Gustaf Linder
Gustaf LinderFoto: Kajsa Kettil

Gustaf Linder, Ulricehamn

– Jag följer det på tv, naturligtvis, både i dag och i morgon, det gjorde jag 2017 och 2019 också. Det här vill man absolut inte missa. Det är framför allt tjejerna man hoppas på, de är fantastiska.

Jessica Rydberg
Jessica RydbergFoto: Kajsa Kettil

Jessica Rydberg, Ulricehamn

– Jag ska titta på tv. Det är extra kul att det är här som tävlingarna anordnas. Jag var på Lassalyckan både 2017 och 2019 och minns särskilt jublet när Hanna ryckte ifrån i backen.

Maria Arnsik
Maria ArnsikFoto: Kajsa Kettil

Maria Arnsik, Ulricehamn

– Jag följer det på tv. Jag såg mer förr, nu är jag gammal och hör inte så bra. Men jag tycker att det är roligt med skidor.

Ulrika Calzon
Ulrika CalzonFoto: Kajsa Kettil

Ulrika Calzon, Jönköping

– Jag kommer att sätta mig framför tv:n, vinteridrott är min grej och Vinterstudion är alltid på. I de här trakterna får man väl hoppas lite extra på Hanna Falk!

Kajsa KettilSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.