Annons

Uport stärker upp med rockveteran

Uports femte artistsläpp har precis varit aktuell som mellanakt i Melodifestivalen.
Ulricehamn • Publicerad 5 april 2018
Ebbot Lundberg tillsammans med sitt band The Indigo Children besöker frekvent sommarfestivalerna runt om i landet. Här på scen i Växjö förra sommaren.
Ebbot Lundberg tillsammans med sitt band The Indigo Children besöker frekvent sommarfestivalerna runt om i landet. Här på scen i Växjö förra sommaren.Foto: Lena Gunnarsson

Under torsdagen stod det klart att Ebbot Lundberg förstärker Uports trupp i sommar. Enligt Uports Facebooksida är arrangörerna mycket glada att ha kunna värva en sådan meriterad artist som Ebbot och skriver: ”Vi träffade Ebbot på en båt till Kiel och föll pladask för honom och hans band, i samma veva föll Ebbot av scenen likt Dave Grohl och kärleken var ett faktum!”.

52-årige Ebbot Lundberg har hållt på med musik sedan sjuårsåldern och slog igenom brett i bandet The Soundtrack of Our Lives. De senaste åren har man kunnat se Ebbot Lundberg i olika tvproduktioner. Från tolkningar av andra artisters låtar i TV4:s Så mycket bättre till sitt egna program Ebbots ark som sändes på SVT i höstas där gästartister fick tolka sina favoritartisters låtar. Senast uppträda Ebbot som mellanakt i Melodifestivalen 2018 där han framförde Anita Lindbloms låt "Sånt är livet".

Annons

Lovisa HanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons