Annons
Nyheter

Ulricehamn redde ut stormen

De första morgonrapporterna talar om en ganska lugn stormnatt runt Ulricehamn. En del träd har fallit över vägar men inga större skador på personer eller fastigheter.
Nyheter • Publicerad 29 oktober 2013

På riksväg 40 föll en stor gran över vägen vid Bredaslätt strax före midnatt. Trädet röjdes bort relativt snabbt och vägen är på morgonen helt opåverkad av stormen. Inga problem för pendlare alltså.

Lite tidigare under kvällen agerade räddningstjänsten utanför Nittorp, i Haganäs, där träd blåst ned över en mindre väg.

Annons

Västtrafik har en handfull busslinjer som är inställda på tisdagsmorgonen. Den som är närmast Ulricehamn är den mellan Tranemo och Lockryd.

Skåne och Halland drabbades värst av stormen som inte blev så stark som SMHI först befarade under måndagen. Uppskattniongsvis har totalt 66 000 hushåll i landet ha varit utan ström någon gång under natten. Det skriver GP. Hur det ser ut med strömmen på landsbygden runt Ulricehamn är inte känt för UT vid 7-tiden.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons