Annons
Nyheter

Teddybears avslutar festival

Förberedelserna för U-port är i full gång.
– Det känns som att allt börjar falla på plats, säger festivalgeneralen Sebastian Andersson.
Nyheter • Publicerad 20 juli 2013

U-portfestivalen närmar sig med stora steg. På fredag om två veckor sätter pop- och jazzsångaren Carolina Wallin Pérez igång festivalen och följs sedan av 14 band och artister under två dagar.

I veckan som kommer ska festivalområdet förberedas och byggas upp så smått. 15 ordningsvakter och tio entrévärdar kommer att finnas på plats under festivalen men nu letar festivalgeneralen Sebastian Andersson efter mer personal som kan hjälpa till.

Annons

– Vi behöver någon som kan göra alla småsaker som jag inte vill sätta servispersonalen på. Någon som kan vakta toaletter, kolla armband, visitera och rodda.

För att få jobba efter klockan 23 på kvällen vill Sebastian Andersson att man är minst 18 år. Innan dess är det 16 år som gäller.

Kan en sextonåring visitera?

– Nej, det blir mer sådant som att kolla att armbanden sitter rätt och se till att besökarna fått rätt armband.

Inom två veckor tror Sebastian Andersson att man ska ha fått ihop en komplett personalstyrka.

– Jag har redan fått många mejl från intresserade, så det verkar inte bli några problem, säger han.

Festivalprogrammet släpptes i veckan och de blir rockduon Johnossi som avslutar fredagen och Teddybears som är sist ut på lördagen.

– Teddybears är det största. Eller ja, det är väl olika från person till person vem som är störst men jag tror att det blir klockrent som avslutning på festivalen, säger Sebastian Andersson.

Lisa Jalakas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons