Annons
Nyheter

Styrelsen säger inget om Sporthotellet

Styrelsen för kommunens fastighetsbolag vill inte säga vad det är som diskvalificerar den nuvarande hyresgästen som driver Sporthotellet från att få delta i budgivningen när fastigheten ska säljas.
Nyheter • Publicerad 27 september 2010

Som UT berättade i lördags kommer styrelsen för fastighetsbolaget att bjuda in två spekulanter till budgivning inför försäljningen av fastigheten. Men den nuvarande hyresgästen - som sagt upp hyresavtalet, men trots det inte har lämnat fastigheten - får inte delta.

– Det är en samlad och enig bedömning som vi i styrelsen gjort, säger Ingvar Kärrsmyr, ordförande i styrelsen för Ulricehamns Fastighet och Service AB.

Annons

Men han har tidigare anmält sitt intresse för att få köpa fastigheten?

– Det stämmer, men efter en samlad bedömning har vi kommit fram till detta. Även om det finns ett intresse från motparten, tror vi inte att vi kan komma fram till en affär med nuvarande hyresgäst.

Vad anser du om den verksamhet som bedrivs i Sporthotellet?

– Där finns inget att klaga på. Den är bra. Men bolagets agerande bidrar till att vi inte tror oss kunna nå fram till en affär.

Ulricehamns Sporthotell ABs juridiska ombud avböjer i nuläget att kommentera beskedet från fastighetsbolaget.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons