Ulricehamn

Skämtar i sociala medier om maten på världscupen

Ulricehamn Artikeln publicerades
Många valde att äta korv för att mätta magen under världscupen. Det gjorde även videomakarna Adam och Anton som har youtubekanalen Matkoma.
Foto: Anette Westerlund
Många valde att äta korv för att mätta magen under världscupen. Det gjorde även videomakarna Adam och Anton som har youtubekanalen Matkoma.

Humorgruppen Matkoma la i fredags upp en video på Youtube från deras besök under världscupen i Ulricehamn. Videon handlar om all mat som serverades världscupens besökare och trendar nu på det sociala mediet.

Anton och Adam, under namnet Matkoma, har en populär Youtube-kanal där de lägger upp matrelaterade videos. Bland annat har de testat att under en resa äta på samtliga vägkrogar från Göteborg till Malmö.

I klippet ”Hur mycket mat finns det egentligen på en skidtävling?” där Matkoma testar maten på världscupen ligger nu på plats 19 av de klipp som ”trendar” på Youtube just nu. Det handlar nödvändigtvis inte om de klipp som har mest visningar, utan kan handla om räckvidd och hur snabbt de ökar i tittning under en viss tid.

I skrivande stund har klippet nära 150 000 visningar.

Se Youtube-klippet nedan!

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.