Annons

Skämtar i sociala medier om maten på världscupen

Humorgruppen Matkoma la i fredags upp en video på Youtube från deras besök under världscupen i Ulricehamn. Videon handlar om all mat som serverades världscupens besökare och trendar nu på det sociala mediet.
Ulricehamn • Publicerad 4 februari 2019
Många valde att äta korv för att mätta magen under världscupen. Det gjorde även videomakarna Adam och Anton som har youtubekanalen Matkoma.
Många valde att äta korv för att mätta magen under världscupen. Det gjorde även videomakarna Adam och Anton som har youtubekanalen Matkoma.Foto: Anette Westerlund

Anton och Adam, under namnet Matkoma, har en populär Youtube-kanal där de lägger upp matrelaterade videos. Bland annat har de testat att under en resa äta på samtliga vägkrogar från Göteborg till Malmö.

I klippet ”Hur mycket mat finns det egentligen på en skidtävling?” där Matkoma testar maten på världscupen ligger nu på plats 19 av de klipp som ”trendar” på Youtube just nu. Det handlar nödvändigtvis inte om de klipp som har mest visningar, utan kan handla om räckvidd och hur snabbt de ökar i tittning under en viss tid.

Annons

I skrivande stund har klippet nära 150 000 visningar.

Se Youtube-klippet nedan!

Lovisa HanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons