Annons
Nyheter

Rydell & Quick fyllde Brygans tält

Hallå där Sebastian Andersson på Bryggan som arrangerade konsert med Rydell & Quick i helgen.
Nyheter • Publicerad 4 november 2013
Rydell&Quick fick Bryggan att rocka loss i lördags. Bilden är från en tidigare spelning i Borås.
Rydell&Quick fick Bryggan att rocka loss i lördags. Bilden är från en tidigare spelning i Borås.Foto: Lennart Magnusson / BT

Intresset verkar ha varit stort. Blev evenemanget slutsålt?

– Ja, det blev det några dagar före. Det var väldigt bra tryck måste jag säga. Det var ungefär 950 pers i vårt tält på 250 kvadrat.

Annons

Nattklubb efter nattklubb har stängt i Ulricehamn. Ser ni det som en mellanmodell att ha öppet på sommaren och sedan ha ett fåtal evenemang under vinterhalvåret?

– Det kan man säga. För oss är det inte logistiskt möjligt att ha öppet året om. När vi har öppet behöver vi mycket personal, och för att få den kvalitet som krävs måste vi vända oss utanför Ulricehamn. I helgen blev det en reunion för gänget som var här i somras, de kom hit från Hudiksvall, Östersund och Sveg. Det var 18 personer och fyra vakter.

Hur blev kvällen?

– Jättelyckad. Folk var så förbaskat glada och vi hade inte ett enda slagsmål. Det har blivit en tradition nu att Rydell & Quick kommer hit, och det märks att ulricehamnarna har börjat ställa upp när det väl händer något i staden. För sex, sju år sedan när vi körde Pluto fick man dra dit folk, så är det inte i dag.

Vad beror det på?

– Sociala medier kan vara en bidragande faktor. Budskapet sprids snabbare.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons