Annons
Nyheter

Riktig utryckning under säkerhetsdag

Barnen som åkte i räddningstjänstens stegbil under lördagens säkerhetsdag vid Bryggan fick åka ner snabbt när räddningstjänsten fick ett riktigt larm.
Nyheter • Publicerad 15 maj 2010
Under lördagen ryckte räddningstjänsten ut på en mindre brand på Rektorsvägen.
Under lördagen ryckte räddningstjänsten ut på en mindre brand på Rektorsvägen.Foto: 

Det var vid fyratiden på lördagseftermiddagen som räddningstjänsten fick larm om en brand i en byggnad på Rektorsvägen i Ulricehamn. Vid tillfället för larmet var räddningstjänsten och visade upp sig nere vid sjön under den pågående säkerhetshelgen. Bland annat fick barn pröva att åka upp och ner i stegbilen.

– De fick åka ner snabbt. En del som stod och väntade blev besvikna men jag fick säga att vi var tvungna att åka, säger Magnus Andersson som åkte med stegbilen på larmet.

Dock var branden på Rektorsvägen inte så allvarlig. De som arbetade i byggnaden hade själva snabbt kunnat släcka den och räddningstjänsten kunde därmed relativt fort återgå till verksamheten nere vid sjön.

Anders Rosenberg
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons