Annons
Nyheter

Plåtskador vid morgonkrock

Sju minuter över nio fick räddningstjänsten larm om en trafikolycka i korsningen mellan Tre rosors väg och Grönahögsvägen i Ulricehamn.
Nyheter • Publicerad 10 mars 2009
Plåtskador men inga personskador blev följden av en olycka i korsningen mellan Tre rosors väg och Grönahögsvägen på tisdagsmorgonen.
Plåtskador men inga personskador blev följden av en olycka i korsningen mellan Tre rosors väg och Grönahögsvägen på tisdagsmorgonen.Foto: Pernilla Rudenwall Petrie

Det var en personbil och en skåpbil modell större som krockade i stort sett front mot front i den olycksdrabbade korsningen i södra Ulricehamn.

En man och en kvinna färdades i personbilen och ambulanspersonal kontrollerade kvinnans nacke på plats. I övrigt orsakade olyckan inga personskador.

Annons

De skadade fordonen blev stående ett tag i korsningen med anledning av att bärgningsbilen gick sönder på väg till olyckan.

Polisen kommer skriva en rapport på händelsen eftersom en av förarna inte beaktat lämna företräde-märket.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons