Annons

Okänd man gratisåt och knuffade anställd på Hotell Bogesund

En okänd man åt vid flera tillfällen utan att betala för sig vid frukostbuffén. Nu har hotellägaren Molly Segerqvist tröttnat och gjort en polisanmälan.
Ulricehamn • Publicerad 25 maj 2023 • Uppdaterad 26 maj 2023
Hotell Bogesund och ägaren Molly Segerqvist.
Hotell Bogesund och ägaren Molly Segerqvist.Foto: Pernilla Rudenwall

– Det verkar vara något med den här mannen och kaffe. Han har suttit och druckit och även hällt ut på golvet.

Ägaren till Hotell Bogesund Molly Segerqvist och hennes personal har vid flera tillfällen lagt märke till en man som vid frukostbuffén tagit för sig utan att betala.

Molly Segerqvist, ägare till Hotell Bogesund. Arkivbild.
Molly Segerqvist, ägare till Hotell Bogesund. Arkivbild.Foto: Pernilla Rudenwall
Annons

– Han har uppträtt störande och när han kom tredje gången, och dessutom knuffade en av de anställda, så agerade vi. Jag har gjort en polisanmälan. Det känns skönt att veta att man gjort det för sin personals skull och att man nu har det på papper om det skulle hända igen. Men jag tror inte han kommer tillbaka nu.

Hur vanligt är det med springnota på frukostbuffén?

– Det är inte så ofta det händer. De som jobbar i receptionen rör sig också i matsalen och vi känner lätt igen om det dyker upp någon okänd. Men nu kommer vi vara noga med att polisanmäla om det skulle ske fler gånger.

Mannen är polisanmäld för ringa bedrägeri och ofredande.

Jens AugustinssonSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons