Annons
Nyheter

Misshandel på Järnvägstorget

En man fick föras med ambulans från Järnvägstorget i Ulricehamn natten mellan lördag och söndag sedan han fått ett slag i huvudet av en annan man. En misstänkt greps för misshandel och har hörts under söndagen.
Nyheter • Publicerad 28 februari 2010

Det var vid tvåtiden på natten som slaget utdelades i Ulricehamns centrum. Polis och ambulans kallades till platsen och den skadade fördes till Borås för vård medan polisen kunde gripa en misstänkt.

Inre befäl vid polisen i Borås berättar under söndagen att den gripne har förhörts under förmiddagen och efter det förhöret anhållits. Under eftermiddagen genomfördes sedan nya förhör och efter dem släpptes mannen åter på fri fot.

Annons

Händelsen rubriceras som grov misshandel men enligt utredaren Jörgen Ahl vid polisen i Borås är bilden under söndagen att det inte var så allvarligt.

– Det har utdelats ett slag men mannen som blev slagen kunde lämna sjukhuset nästan omedelbart. Han var med andra ord inte allvarligt skadad.

Både den misstänkte och den slagne mannen är några år under 30.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons