Annons
Nyheter

Många ville se Malin

Det var i stort sett fullt på årets sista Måndagshinken på Bar Prego under fredagskvällen. De flesta ville se Malinmarie.
Nyheter • Publicerad 16 december 2011
Petra Johnson i Vide.
Petra Johnson i Vide.Foto: Henrik Erickson
Malinmarie med piano drog ned applåder på bar Prego i går kväll.
Malinmarie med piano drog ned applåder på bar Prego i går kväll.Foto: Henrik Erickson

Publiken kom söderifrån när Måndagshinken avslutade säsongen. Malinmarie, alias Malin Claesson Wennergren, var den som hade störst publik på plats och var den som drog ned mest applåder och visslingar.

Kom inte tillbaka och Stadens cabaret är Malins mest kända låtar och med den inledningen fick hon åhörarna med sig.

Annons

De andra båda akterna presterade också stor musikalisk underhållning. Hypnoretomachia spelade med tydliga amerikanska influenser och Vide, som tillsammans med Ulricehamnscaféet arrangerar, drog åt jazz- och blueshållet.

Det speciella med fredagens Måndagshinken var att det insamlade gaget inte tillföll artisterna utan Sveriges radios satsning Musikhjälpen. Önskeprogrammet som gått live i både radio och TV har i år fokuserat på flickors rätt till skolgång.

Satsningen på musik på fredagskvällar har slagit väl ut. Räkna med att Måndagshinken kommer åter till våren.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons