Annons
Nyheter

Läkarlokaler på söder blir restaurang

PO Lundgren är en av läkarna vid den nya vårdcentralen i Ulricehamn. I hans gamla lokaler på Storgatan öppnar vid årsskiftet en kvarterskrog.
Nyheter • Publicerad 25 september 2010
ARKIVFOTO Mats Holmer och Anette Carlsson startar om i Ulricehamn.Foto: Pernilla Rudenwall Petrie

De som står bakom den nya restaurangetableringen är kända från stadens matscen sedan tidigare. Mats Holmer och Anette Carlsson drev kallbadhusets restaurang fram till januari i år och har sedan dess sökt en ny lokal för sin verksamhet.

– Vi kände att vi ville vara kvar i Ulricehamn men har inte haft bråttom i vårt sökande efter ett lämpligt ställe. Det vi har letat efter är en liten lokal som kan göras om till en kvarterskrog som vi kan driva helt på egen hand, säger Mats Holmer som gillar de södra delarna av Storgatan.

Annons

– Det är en jättespännande stadsdel med stor potential. Då vår verksamhet är kvällsorienterad är vi inte beroende av livet på gågatan. För oss känns läget perfekt, säger han.

För att göra om läkarmottagningen till krog krävs en hel del arbete.

– Det kan man lugnt säga. Om allt flyter som det ska räknar vi med att komma igång någonstans runt årsskiftet, säger Mats Holmer.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons