Annons

Hov1 håvar in långväga publik

Hov1 har förmodligen kvällens mest hängivna fans. Innan Uport ens hade slagit upp portarna på lördagen började kön för att få se pojkbandet växa.
Ulricehamn • Publicerad 4 augusti 2018 • Uppdaterad 25 september 2021
Ett gäng Hov1-fans hade tillbringat hela natten utanför området för att vara först in på området och knipa platserna på första parkett framför pojkbandet.
Ett gäng Hov1-fans hade tillbringat hela natten utanför området för att vara först in på området och knipa platserna på första parkett framför pojkbandet.Foto: Anna Claesson

Några skulle få se sina idoler för första gången. Andra hade sett dem så mycket som 20 gånger. Redan runt lunch på lördagen satte sig fans från Sveriges alla hörn utanför grindarna till Uport för att garantera sin plats framför kravallstaketet vid scenen. Vilka de skulle se var glasklart.

– Vi såg dem igår, men nu ska vi se Hov1 igen, säger ett av fansen.

Men trots den timlånga väntan, var de ändå inte först i kön. Redan klockan tre på natten mellan fredagen och lördagen började de första beundrarna köa in till området. Att Hov1 kommer håva in kvällens storpublik råder ingen tvekan om.

Evelina SegerqvistSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons