Annons
Nyheter

Hoppfullt slut på årets hälsovecka

En hälsovecka med en mängd aktiviteter avslutades med avancerad rephoppning på lördagen.
Nyheter • Publicerad 27 april 2010
Från Kämpinge kom tjejerna som briljerade med hopprepskonster under avslutningen av hälsoveckan i Ulricehamn.Foto: Henrik Erickson

Avslutningen av veckan skedde på Stora torget, där en tillfälligt plattform byggts upp.

Där visade en grupp från Kämpinge Gymnastikförening i Höllviken i Skåne hur roligt det kan vara att hoppa rep. De visade klart och tydligt även hur avancerat man kan göra det.

Annons

Kämpingeflickorna visade både tajming, akrobatik och en enorm kondition där de verkligen utnyttjade de svängande repens möjligheter.

De delade också med sig av sitt stora kunnande till barn i Ulricehamn, varav många under veckan deltagit i UT:s hopprepstävling.

På torget denna dag fanns en hel del annat; det var musik av Ulricehamns Ungdomsorkester, prisutdelning för UT:s tävling, dansuppvisning från dem som är med i Studiefrämjandet dansstudio.

Där fanns även tillfälle att smaka på olika slags hälsobefrämjande mat och dryck.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons