Annons
Nyheter

Ett ögonblick Susanna Isacsson...

... från Ulricehamn, som varit med på en antagning till TV3:s program Stora Byggslaget.
Nyheter • Publicerad 6 mars 2009
Susanne Isaksson gillar att renovera. Det kan göra henne till TV-stjärna.
Susanne Isaksson gillar att renovera. Det kan göra henne till TV-stjärna.Foto: Pernilla Rudenwall Petrie

Hur kom det sig att du slängde dig iväg till Göteborg och ett stort byggvaruhus för att vara med i antagningen till programmet Stora byggslaget?

– Jag har sett reklam på tv om programmet och har tänkt att eftersom renovering är mitt stora intresse så borde det passa mig. Av en händelse gick jag in på nätet och kollade och upptäckte att uttagningen var i Göteborg två timmar senare och då slängde jag mig iväg i bilen.

Annons

Vad fick du göra?

– Först fick jag göra en slags förteckning över mina erfarenheter som hemmafixare och vad jag gillar, sedan blev jag fotad och efter det intervjuad samtidigt som jag blev videofilmad. När det var klart fick alla som var där i uppgift att såga ut ett S ur en plywood-skiva och skruva upp det på en bräda.

Hur gick det?

– Det gick bra.

Du har enligt uppgift renoverat en gammal syfabrik på 400 kvadratmeter.

– Ja, i källarplanet på den fastighet jag och min man köpte så låg det en gammal syfabrik. Vi är tio personer i min familj så när vi köpte det så konstaterade jag att vi behövde den stora ytan. Vi köpte det 2003 och flyttade in året efter. Nu börjar det bli färdigt, om ett hus någonsin kan bli det.

Anette Westerlund
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons