Annons
Nyheter

Bil välte vid krock i Hössnakorset

Det är en mörk eftermiddag i Ulricehamnstrafiken. En andra större trafikolycka inträffade på riksväg 40 i Hössnakorset strax efter halv fyra.
Nyheter • Publicerad 17 september 2010
En bil slutade sin färd på sidan då tre bilar krockade i Hössnakorset på fredagseftermiddagen.
En bil slutade sin färd på sidan då tre bilar krockade i Hössnakorset på fredagseftermiddagen.Foto: Pernilla Rudenwall Petrie

Larmet kom vid 15.35 till räddningstjänsten. Tre fordon var inblandade i olyckan och en bil låg på sidan på vägen då räddningstjänsten kom till platsen.

– Hur det gått till är inte halt klart. En av bilarna har i alla fall blivit påkörd i sidan, säger Lennart Larsson, jourhavande stabschef vid Räddningstjänsten i Borås.

Annons

Ambulanser från både Borås och Jönköping hämtade skadade på platsen, även helikopter kallades in.

– Det var två personer som inte kom loss ur den välta bilen men det visade sig att de inte var allvarligt skadade, mest chockade. Helikoptern kunde därför vända utan att ta någon med sig, säger Lennart Larsson.

Det var under en period köer på riksväg 40 på båda sidor om olycksplatsen.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons