Annons
Nyheter

Tre olyckor på tisdagskvällen

Under tisdagskvällen inträffade tre trafikolyckor i Tranemo kommun. Två personer fördes till sjukhus men ingen ska ha skadats allvarligt vid händelserna.
Nyheter • Publicerad 29 januari 2013

Vid 17.13 på tisdagskvällen ringde en man SOS och berättade att han hade kört en personbil in i ett träd i Tranemo. Enligt polisens länskommunikationscentral klagade mannen över smärtor över bröstet. Han har förts till sjukhus men uppges inte vara allvarligt skadad.

Kort därefter kom ett larm om att en lastbil och en buss hade kolliderat på länsväg 1578 vid Ambjörnarp. Vägen var blockerad vid händelsen, men ingen människa ska ha skadats.

Runt 22.15 kom det tredje larmet. Utanför Nittorp hade en bilist kört av vägen. En av två personer som färdades i bilen klagade efter olyckan på nackont och kördes till SÄS i Borås för kontroll.

Kajsa Kettil
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons