Viktiga poäng till Å/T

Med en storseger över Råda så är tog Å/T ett kliv bort från det obehagliga kvalstrecket.
– En kanoninsats, säger Marcus Westermark.
Nyheter • Publicerad 26 augusti 2011

Det gällde viktiga poäng när Åsarp/Trädet åkte till Lidköping för match mot Råda BK. En förlust och glappet till säker mark skulle öka och därför var det endast seger som gällde för Å/T.

– Vi gjode en kanoninsats övar alla 90 minuterna. Kom rätt i positionerna, vann boll och kom till snabba anfall hela tiden, säger assisterande tränaren Marcus Westermark.

Hemmalaget fick en av mittbackarna utvisad sedan han fått gult kort för en kapning och därefter snackade till sig det andra för samma situation.

– Vi rullade boll hela tiden och hade bra tempo i spelet och Råda kom egentligen inte till något riktigt avslut någon gång.

I andra halvlek flyttade hemmalaget upp spelet men det öppnade bara mera bakåt och Å/T kunde till slut vinna med klara 5–0.

– En otroligt skön seger efter en jätteinsats av hela laget.