Annons
Nyheter

Viktig seger för Gällstad

För att inte tappa mark i tabellen var en seger mot Mariedal viktig. Och det blev till slut vinst med 2-1 för Gällstads del.
Nyheter • Publicerad 28 maj 2011

Gällstad fick en drömstart hemma på Rånnevi. Redan i den sjunde minuten slog Marcus ”Timmele” Svensson till.

– Han tog emot ett långt inlägg från Pierre (Hallin), skottfintade försvararen, klev in i banan och tryckte upp bollen i nät, säger tränaren Peter Röpke.

Annons

Trots den starten agerade hemmalaget lite tveksamt ute på planen. Mariedal var enligt Röpke ett svårspelat lag och hade mycket av bollinnehavet under matchen. I början kom inte GFK tillräckligt nära sina motståndare men åt sig mer och mer in i kampen.

– Första halvlek var chansfattig åt båda håll.

I andra fick GFK igång spelet mer, fick till längre anfall och hade bättre kvalitet i passningsspelet. Gästerna började mattas av en aning och hemmalaget fick det viktiga 2-0-målet.

– Marcus ”T” frispelade Viktor Nyström som bara kunde rulla bollen i öppen kasse. Men sen fick de 2-1 lite för nära inpå.

Mariedal kom aldrig närmre än så.

– Det jag är mest nöjd med i dag är vår arbetsinsats och det hjärtat vi visade upp.

Mål: 1-0 (7) Marcus ”Timmele” Svensson 2-0 (75) Viktor Nyström 2-1 (78) David Sülla

GFK:s lag: Tobias Ljunghager - Pierre Hallin, Daniel Gustavsson, Johan Larsson, Markus Lindahl - Tobias ”Boarp” Gustavsson, Peter Larsson, Henrik Gustavsson, Viktor Nyström, Marcus ”Timmele” Svensson - Marcus Svensson

Avbytare: Johan Palmqvist, Emil Andersson, Viktor Lid, Emil Bonander, Marcus Berg.

UT-delade av Peter Röpke

Henrik Gustavsson

Marcus Timmele

Pierre Hallin

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons