Annons
Nyheter

”Vi hade delvis tänkt på bygga på samma ställe”

Fotbollshall Ulricehamn bjuds in av UIFK i planerna på ett framtida klubbhus. Fotbollshallen erbjuds bland annat att få hyra ett förråd.
Nyheter • Publicerad 2 oktober 2014

– Vi har inte tagit ställning till erbjudandet om att ha ett förråd i det klubbhus som UIFK planerar att bygga, säger Tommy Johansson, ordförande i Fotbollshall Ulricehamn.

Det var i slutet av förra veckan som Tommy Johansson blev informerad om UIFK:s tankar på ett eventuellt klubbhus. På måndag ska Fotbollshall Ulricehamn ha ett styrelsemöte och klubbhusfrågan kommer då vara en het fråga.

Annons

Fotbollshall Ulricehamn har under en tid planerat att bygga ett förråd för att bland annat kunna förvara det 2 900 kvadratmeter stora tillfälliga golv som används ovanpå konstgräset vid mässor i fotobollshallen.

Tänkt placering av det förrådet är delvis på samma ställe som UIFK vill bygga sitt klubbhus. Fotbollshallen hade planerat för ett förråd på 140 kvadratmeter.

– Jag har haft muntlig kontakt med stadsarkitekten Gunilla Pettersson och vi hade tänkt bygga billigt med träregelstomme och korrugerad plåt på väggar och tak och även försöka involvera sponsorer. Jag kan inte tänka mig att hyreskostnader under en längre period kan bli lägre än våra byggkostnader, säger Tommy Johansson.

Ett dilemma med den skiss som presenterats av Ulricehamns IFK är att en nödutgång från fotbollshallen blir blockerad.

Fotbollshall Ulricehamn är en ekonomisk förening. De föreningar som ingår är: Redvägs FK, Timmele GoIF, Hössna IF, Ulricehamns IFK, Tvärreds IF, Södra Vings IF, Marbäcks IF, Gällstads FK, Vegby SK.

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons