UIFK vann - Dalstorp kryssade

UIFK:s fina höstform håller i sig. Klara 3-0 hemma mot Boxholm under lördagen. Dalstorp kvitterade sent mot Tvååker.
Nyheter • Publicerad 31 augusti 2013

UIFK hade 1-0 i paus hemma mot tabelljumbon Boxholm. Albert Lindhagen gjorde det första målet. I andra halvlek satte sedan Daniel Helin 2-0 och Linus Inhammar gjorde 3-0 i slutet av matchen.

Både Haga och Mjölby tappade poäng och UIFK är nu bara tre poäng efter Haga på kvalplats uppåt.

Dalstorp tog tidigt ledningen hemma mot Tvååker men tappade till 1-2 vilket såg ut att bli slutresultatet. I 90:e minuten kunde Jimmy Arnesson kvittera och greja en viktig poäng åt hemmalaget.