UIFK tappade ledningen

Ulricehamn var på väg mot tredje raka segern i fotbollstrean. En sen Götenekvittering förstörde de planerna.
Nyheter • Publicerad 29 juni 2014

Strax efter paus gav Johan Forsberg sitt UIFK ledningen borta mot Götene. När dessutom Ragnar Sigurgeirsson ökade på till 2–0 med kvarten kvar såg det ut att bli UIFK:s dag.

Men det slutade med bara en poäng efter att Götene svarat för en stark slutforcering och kvitterat i 88:e minuten.

Matchen slutade 2–2, vilket ändå innebär att UIFK har tagit poäng i tre matcher på raken och går till sommarvila på samma poäng som Skara, som just nu innehar den negativa kvalplatsen i division III mellersta Götaland.

Den 2 augusti drar serien i gång igen för UIFK med hemmamatch mot just Skara.