UIFK tappade i andra halvlek

UIFK hade matchen mot Lerum i en ask. Då vände Göteborgarna med tre mål i andra halvlek.
Nyheter • Publicerad 8 maj 2010

UIFK såg ut att vara på väg mot tredje raka segern mot Lerum på Vistavallen. Hemmalaget gjorde både 1-0 och 2-0 innan pausvilan och det fanns bud på mer.

I andra halvlek flyttade Lerum upp positionerna och satte en högre press på UIFK. Det resulterade och gästerna kunde vända till seger 3-2.

Zydrunas Ruminas och Ulf Lunnebjer-Svensson gjorde UIFK:s mål.

Nyförvärvet från Litauen, Tomas Jaskyz, fanns inte med i laget mot Lerum. Jaskyz går gipsad efter en kraftig vrickning i matchen mot Skene. Röntgen har visat en spricka i ankeln och Jaskyz blir därmed borta stora delar av vårsäsongen.