Ulricehamns IFK tappade en 1–0-ledning till förlust mot Tord på Lassalyckan.
Nyheter • Publicerad 3 maj 2014
Markus Lindahl gjorde en stabil insats på sin vänsterbacksplats.
Markus Lindahl gjorde en stabil insats på sin vänsterbacksplats.Foto: Carina Carlzon

I 86:e minuten slog Jönköpingslaget en boll bakom UIFK:s backlinje som en Tordspelare var först på och sköt in bakom Jesper Hallqvist i UIFK-målet.

Fullträffen betydde 2–1 till Tord och det var också segersiffrorna för det vitlila laget när domaren blåste av matchen.

Annons

Ulricehamn tog ledningen genom Emil Laposa i första halvlekens sista minut. Ensam med målvakten, efter ett motlägg som Laposa vann, rullade han behärskat in 1–0. Direkt efter pausvilan kvitterade Tord och därefter blev Ulricehamn mer och mer tillbakapressat. Särskilt på UIFK:s högerkant tog sig Tord fram gång på gång.

I en haltande tabell ligger UIFK sist med tre poäng efter fyra spelade matcher.

***

På bortaplan vann Nittorp. Stattena besegrade med 5–3 och det var Nittorps första seger under årets seriespel. Klara Lindberg gjorde fyra mål för Nittorp och Linnea Axengren ett.

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.