UIF överlägset i Motala

Motala hade inte förlorat en seriematch i år före fredagens möte med Ulricehamns IF. Nu har man det. UIF vann med klara 6-1 i Östergötland.
Nyheter • Publicerad 29 oktober 2010

Matchen var jämn i två perioder. Efter en mållös första gick UIF ifrån till ledning 2-1 inför de avslutande 20 minuterna. Där gick ett heltaggat UIF ifrån till klar seger.

1-3 genom Robin Sprigg, 1-4 och 1-5 genom Linus Bergman och slutligen 1-6 av Anders Martinsson med bara minuten kvar att spela.

- En gedigen bortamatch från vår sida och en toppmatch. Vi verkar ha hittat stabiliteten och orkar hålla fokus. Jag är oerhört nöjd, mest över att vi kan studsa tillbaka efter en dålig prestation i Linköping. Vinnarattityden finns, säger UIF:s tränare Hasse Hansson till UT efter matchen.