UIF - Karlskrona minut för minut

Så här var UIF - Karlskrona minut för minut.
Sport • Publicerad 1 februari 2009

20.00 Matchen slut, Karlskrona slår Ulricehamn med 4-2. 14-8 i skott i sista perioden.

André Dryler får pucken helt ren med Hansson borta. Sätter pucken i tom bur.

19.50 MÅÅL UIF, 2-4

19.41 Dryler UIF cm utanför.

19.07 Utvisning KHK som pressas tillbaka. Ottinger 2 min.

18.31 Löst UIF-skott, Hansson blockerar.

18.27 Icing KHK.

UIF har tagit it målvakten.

17.52 Icing KHK.

17.41 Blockering Hansson, UIF ligger på men skapar inte många heta chanser.

17.20 Offside KHK när Arvidsson inte hittar pucken på blå.

16.55 Borkenhegen till Gunberg UIF, hyfsat läge, Hansson räddar.

15.24 Icing UIF.

14.55 Mycket nära Arvidsson KHK på styrning framför Rahm. Tätt utanför.

14.43 Icing UIF.

14.35 C-J Svensson KHK framme med snabbt skott. Rahm räddar och lägger vanten på pucken.

13.43 UIF pressar KHK men får inte in pucken.

12.50 Skott Lönn KHK, Rahm styr på nytt med armen över sargen.

Time Out Karlskrona.

12.36 Skott Dryler UIF från kanten. Hansson tar lätt.

12.14 Icing KHK.

11.51 Skott Sirbäck KHK från kanten. Rahm räddar.

11.21 Pucken över lamporna.

11.04 Offside KHK.

10.35 Patrik Andersson firar triumfer med sin skridskoåkning. Serverar Jeff Gustafsson som drar en KHK:are men Hansson räddar skottet. Målet ur sitt läge efter läget.

8.28 Skott från en ensam Henning KHK, Rahm styr med armen över sargen.

7.31 KHK slår till ny icing.

6.54 Icing KHK, UIF heta i boxplayet.

6.40 UIF kontrar, Elofsson till Sallander som skjuter - räddning Hansson och returförsök Fransson innan Hansson blockerar.

6.08 Backman ut ur zon för UIF. KHK börjar om.

5.09 Ny UIF-utvisning, David Lindgren 2 min slashing.

4.40 Styrning Ottinger KHK framför Fransson. Rahm räddar.

4.12 UIF rensar ut ur zon.

3.04 Friläge KHK, David Sallander bryter klockrent men utvisas 2 min för tripping. Liknande situation som en KHK:are åkte för i period 2.

Anton Fransson kan fri från nära håll sätta pucken i taket. Det efter att en medspelare slått undan klubban lite nätt på en KHK:are.

2.56 MÅÅL UIF, 1-4.

2.12 Skott Dryler för stryning Fransson, UIF. Hansson räddar och blockerar.

1.57 Icing KHK.

1.09 Hansson blockerar, tekn KHK:s zon.

0.50 UIF klarar det numerära underläget.

0.00 Sista perioden igång

Period 3

Period 3 startar ca 17.40.

Sammanfattning period 2: Känslan efter den andra perioden är att KHK gick på lite sparlåga. Första halvan av perioden var riktigt lam innan UIF spottade upp sig en aning. KHK tog åter kommandot efter Magnussons utvisning i slutet.

20.00 Perioden slut, mitt i en KHK-press. Skott per 2, 11-9.

KHK fulltaligt.

18.20 Jeff Gustafsson katastroftappar pucken i mittzon. KHK slarvar i kontringen.

17.24 Rahm räddar förlupen KHK-puck.

17.00 Patrik Andersson UIF gör stark uppåkning, KHK:s LÖnn fäller honom och utvisas 2 min.

Det blir 2+2 min på Magnusson.

16.49 Patrik Magnusson UIF utvisas, sannolikt 2+2 min efter två crosscheckingar i rad.

16.17 UIF framme igen, Fransson testar Hansson i KHK:s mål som räddar igen. UIF lite bättre nu.

15.58 Icing UIF

15.42 Pucken över lamporna.

15.10 Borkenhagen UIF skott från 4 meter i öppet läge, över.

13.57 Patrik Andersson UIF snappar upp pucken offensivt efter att Bjursten jobbat bra. Andersson skott som Hansson med möda räddar.

12.30 Ottinger, KHK, närmast ren från mittzon. Hinns ifatt och kläs av pucken.

11.30 Bästa UIF-aktionen i andra perioden, Gunberg drar sig loss och försöker servera medspelare, pucken stoppas. UIF får ett andra läge, Drott, innan KHK slår undan.

10.28 Skott Brasar som Rahm enkelt nyper i plocken. Matchen avslagen just nu.

9.32 Icing KHK.

9.10 Skott C- J Svensson KHK, benskyddet Rahm.

8.15 Brasar, Miettinen, Henning snurrar i UIF:s zon igen.

7.43 Icing UIF.

7.30 Hawaiihockey utan avblåsningar.

5.00 Klapp-klapp-såel av KHK under ledning av Brasar. Miss i avgörande läge.

4.40 UIF rensar igen, inte uppställt pp av KHK.

3.53 Stor KHK-press, UIF kan ändå rensa undan.

3.13 Utvisning UIF Dryler, 2 min slashing bakom eget mål.

3.00 Hyggligt pp UIF, två skott av Magnusson det enda i chansväg.

0.57 Utvisning KHK, Mietinen, 2 min.

0.52 Drott UIF nära att gå runt kassen och lägga in den.

0.30 Icing UIF.

0.00 Perioden igång.

Period 2

Period 2 startar strax efter 16.50.

Sammanfattning period 1: KHK visar ett betydligt större kunnande och kör över UIF. Det är framför allt framför offensiv blå som KHK är mycket rappare på skridsko och i tanke. UIF:s försvarsspel är inte svagt, det finns inte.

20.00 Perioden slut, skott 9-14.

19.52 Icing UIF.

Pucken blir fri framför Rahm efter KHK-skott. UIF:s försvarsagerande obefintligt. Henning sätter 0-4.

19.09 MÅÅL, KHK 0-4

18.57 Jonas Lönn KHK skott från backplats. Rahm tar pucken med magen.

18.29 Starkt pp av KHK, backskott som Rahm med stor möda räddar.

18.01 Trippelchans KHK framför Rahm, domaren blåser felaktigt av för blockering (pucken eg fri).

17.29 KHK spelar ut UIF och parkerar i hemmalagets zon. UIF:s Elofsson tar en onödig utvisning genom att välta en motståndare, 2 min interf.

Karlskrona i snabbt anfall där Jonas Lönn serveras av C-J Svensson sedan han åkt bakom UIF-målet och lagt in den snygt framför.

16.16 MÅÅL, KHK 0-3

15.02 Bra byte av Gunberg UIF, framme och stör nära Hansson som till sist lägger plocken på pucken.

Lojt agerande i UIF:s försvar. Snabb passning till C-J SVensson från Lönn. Svensson styr med lätt touch förbi Rahm.

13.49 MÅÅL, KHK

13.32 Gratischans i dubbel upplaga för UIF. Dryler och Fransson båda fria från en meter. Hansson stoppar x 2.

13.19. UIF tillbakapressat. KHK skott i hjälmtrakten på Rahm. UIF rensar till icing.

KHK håller på att tappa ut pucken ur zon, räddar den kvar och Atte Valli får smörpass i slottet och sätter säkert 0-1, ass Arvidsson.

12.36 MÅÅL, KHK

11.38 UIF genom Hjelmgren ut ur zon.

11.02 Backskott KHK LIndfors, Rahm styr med klubban över sargen.

10.51 KHK framme och stöter, Rahm blockerar.

10.32 Utvisning UIF P Andersson 2 min charging.

KHK fullt lag.

10.02 Anton Fransson UIF egen räd, nära på backhand. Tätt utanför.

9.40 Slarvigt UIF, slår själva ut pucken ur off zon.

9.20 KHK rensar undan efter trängd situation vid sargen. UIF:s LIndgren och KHK:s Henning bråkar och åker båda ut 2 min.

8.35 KHK Arvidsson mkt nära på kontring. Pucken ligger 5 cm utanför UIF:s mållinje innan den rensas undan.

8.16 Dryler UIF i stark uppåkning. KHK:s Brasar slashar i mittzon - Dryler faller och Brasar åker 2 min.

7.54 Icing KHK.

7.36 UIF biter sig kvar efter utvisningen.

7.15 Gunberg, UIF, halvchans.

7.00 KHK lyfter ut igen. UIF inget ordnat.

6.30 KHK rensar undan.

5.51 Mycket nära 1-0. Jeff Gustafsson UIF åker in framför Hansson och skjuter från 1,5 meter. Hansson blockerar och det blir stök framför mål.

5.24 Utvisning KHK, S Arvidsson 2 min high sticking.

5.24 Dryler UIF snappar upp puck i offensiv zon. Rappt skott som Hansson tar.