UIF höll - men Nittorp föll

UIF var överlägset tabelljumbon Hanhals men vann "bara" med uddamålet. Nittorp var fyra sekunder från seger mot Motala men föll i förlängning.
Nyheter • Publicerad 1 december 2010

– Vi gör inte mål på våra chanser och då blir det så här. KIllarna får en falsk trygghet när vi är så överlägset som vi var i dag och då kan vi tappa bakåt, säger tränaren Hasse Hansson efter UIF:s segermatch.

Linus Drott och Daniel Elofsson var inblandade i tre av UIF:s fyra mål. David Bjursten var mannen som avgjorde, med tre minuter kvar att spela.

Nittorp ledde till 19.56 in i sista perioden. Då satte Motalas Jukka Korhonen kvitteringen till 6-6. Surt för Nittorp som gärna hade haft med sig tre poäng hem från kampen. För samme Korhonen satte hemmalagets segermål 18 sekunder in i förlängningen.

– Vi schabblar på egen blå och tyvärr så blev det som det blev, säger NIK-tränaren Reine Söderlind.