Annons
Nyheter

UIF förlänger med Hansson

UIF och Hasse Hansson är muntligt överens om en fortsättning. Det innebär att Hansson coachar laget för fjärde säsongen i rad.
– Vi har ett bra lag på gång, säger han.
Nyheter • Publicerad 6 april 2012

När UIF skrinnar ut på isen nästa säsong är Hasse Hansson kvar som huvudtränare.

– Vi har sagt ja till varandra och tagit i hand. Jag har inga andra planer och jag tror heller inte att UIF har några andra planer, säger Hasse Hansson.

Annons

Något kontrakt är inte skrivet än men parterna är muntligt överens. Hansson säger att han trivs i klubben, både med spelare och med styrelsen. Och på frågan om han inte tröttnat på att träna UIF när han nu går in på sin fjärde raka säsong svarar han:

– Nej för tusan. Spelarna tränar bra och gör framsteg hela tiden. Sen har vi yngre spelare också som tar sig upp. Det känns spännande, skoj och vi har en bra bredd. Jag trivs med allt och det är bara till att jobba vidare.

Klubbens ordförande Mikael Petersson säger:

– Han är en mycket bra ishockeytränare och hans styrka är att få kollektivet att fungera.

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons