UIF föll i toppmötet

UIF tog ledningen fyra gånger i toppmatchen mot Varberg på söndagen. Hemmalaget vann trots det med 5-4 efter ett sent avgörande.
Nyheter • Publicerad 29 januari 2012

Varberg satte avgörande 5-4 med tre och en halv minut kvar att spela. I tredje perioden hade Patrik Andersson innan dess gett UIF ledningen med 4-3 innan Varberg kvitterade med tio minuter kvar.

Toppmötet lockade med Varbersgmått mätt en stor publik. 344 såg matchen vilket rapporteras vara publikrekord i Veddige ishall.

Varberg leder fortfarande serien överlägset. UIF behåller andraplatsen. Nittorp hade spelledigt.