Annons
Nyheter

Tvärred stal viktiga Vingpoäng

Det heta derbyt i fotbollens division 5 på Sämshov slutade oavgjort. Tvärred/Vegby stal därmed två viktiga poäng från Södra Ving.
Nyheter • Publicerad 29 september 2013

Efter att serieledande Kinnahult förlorat mot Dannike låg vägen mot serieledning och upplagt smashläge inför sista omgången öppen för Södra Ving.

Tvärred/Vegby ville dock ha ett ord med i laget och efter 2-2 på Sämshov är det istället IFK Örby, som vann sin match i den näst sista omgången, som leder serien, en poäng före Södra Ving som har bättre målskillnad än trean Kinnahult.

Annons

Både Örby och Kinnahult möter Skene-lag som har kniven på strupen i bottenstriden. Södra Ving tar emot avsågade Dalsjöfors hemma.

----

Det som i praktiken redan var klart i division 6 blev det också i teorin under söndagen. Timmele vann mot Ljungsarp hemma och är klart för uppflyttning.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons