Annons
Nyheter

Två spelare testas av UIF hockey

Just nu har UIF Hockey besök av två tryout–spelare som hoppas kunna träna sig till ett kontrakt med klubben, två veckor innan ispremiären.
Nyheter • Publicerad 8 augusti 2013

Truppen till hösten börjar arta sig för UIF Hockey men än är den inte komplett. I dagarna tränar två spelare med klubben och Emanuel Ragnar, sportgruppen, är inte orolig.

– Vi har några småluckor kvar att fylla, säger han. Det här är ett bra sätt att titta på spelare och se om de platsar.

Annons

Än så länge har inte isträningen börjar men Emanuel Ragnar säger att det viktigaste just nu är att se om den fysiska biten håller.

– Vårt gäng har ju varit igång bra hela sommaren, så vi vill ju helst se att glappet inte är för stort.

Spelarna i fråga är Oskar Forslund, 19-årig forward från Skultuna IS, och Marcus Harrysson, 20-årig back från Borås HC. Oskar Forslund har erfarenhet från både J18 Elit och J18 Allsvenskan, medan Marcus Harrysson har de senaste säsongerna spelat i Borås HC:s J20 lag. Förra säsongen spelade han 27 matcher i J20 Elit där han gjorde 5 mål och 15 assist.

Emanuel Ragnar säger att det är viktigare att få till rätt person än att det ska gå fort.

– Vi har ett A–lag som ser bra ut och säsongen är lång, säger han. Vi vill ju ha en bred trupp och samtidigt en konkurrenssituation.

Den första is–träningen 19 augusti kommer bli lite av ett event mer än vanliga träningar och Emanuel Ragnar hoppas att det kommer mycket folk som vill titta och snacka lite hockey.

Max Sommerstein
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons