Annons
Nyheter

Tv-laget gästar Dalshov

Årets sommarfest är bokad i Dalstorp. Den sjätte augusti kommer tv-personligheter och gamla fotbollshjältar att möta Dalstorp i en match på Dalshov.
Nyheter • Publicerad 14 maj 2014
Thomas Ravelli vann nyligen Mästarnas mästare och ingår i Tv-laget. Han kan dyka upp på Dalshov i augusti.
Thomas Ravelli vann nyligen Mästarnas mästare och ingår i Tv-laget. Han kan dyka upp på Dalshov i augusti.Foto: PER LARSSON / TT

På lördag spelar TV-laget sin första match för säsongen och med i uppställningen är bland annat Thomas Ravelli, Abgar Barsom och Hans Eskilson. Frontfigur för de så kallade tv-kändisarna är Patrick Ekwall.

Vem ur premiärtruppen som ingår i laget i början av augusti är oklart i dagsläget.

Annons

– Vi kommer få besked om deras startelva i juli månad, säger Jörgen Eriksson, ordförande i Dalstorps IF.

Hur gulsvart kommer formera sitt lag är inte heller helt klart.

– Jag tror det blir en blandning av slocknade stjärnor, lovande ungdomar och kanske någon A-lagsspelare, säger Jörgen Eriksson.

A-laget inleder sin höstsäsong den 26 juli och matchar sedan 1:a och 9:e augusti. Med största sannolikhet vill tränaren Simon Eriksson undvika att riskera skador på sina spelare i en jippomatch.

– Vi hoppas locka både fotbollsintresserade och de som inte är lika intresserade av sporten till Dalshov. Det här är ett evenemang för att skapa en positiv känsla kring Dalstorps IF, säger Jörgen Eriksson.

Målsättningen är att fler personer än vad som tar sig till Dalshov för att titta på A-laget i division två ska lockas till att följa matchen där Tv-laget står på den ena planhalvan. Hittills i år har Dalstorp ett publiksnitt på 389 personer.

Tv-lagets uppställning till säsongspremiären 17 maj

Thomas Ravelli, Patrick Ekwall, Billy Lansdowne, Abgar Barsom, Anders Hammargren, Benny Mårtensson, Clabbe "Rusk" Andersson, Cribba Uhrlin, Geert den Ouden (på plats, men korsbandsskadad), Martin Holmberg, Hans Eskilsson, Texas Johansson, Jonas Wirmola, Mario Jadonic, Michael "Greven" Hansson, Peter Backe, Robert Prytz.

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons