Annons

Tung start för Nittorp

Tre mål i baken på dryga sex minuter blev en för tung start för Nittorp.- Vi satt kvar i bussen nånstans när matchen började.
Limhamn • Publicerad 15 januari 2017

Det tog inte många minuter innan matchen mellan Limhamn och Nittorp var avgjord. För efter dryga sex minuter så ledde hemmalaget med 3-0 och det försprånget var Nittorp sedan inte nära att ta ifatt.

- Man påstår att leda med 3-0 i första perioden skall vara det värsta som finns, men jag lovar att jag tar hellre den ledningen än ligger under med samma siffror, säger NIK-coachen Reine Söderlind.

Annons

- Vi hade pratat om att spela enkelt och allt annat sådant, för att inte gå bort oss. Men det blev precis tvärtom och när matchen börjar så sitter vi kvar i bussen och är nog inte ens framme vid ishallen. Faktum är att vi skall vara glada för att det inte var värre siffror, för Limhamn hade ytterligare frilägen innan vi kom med i spelet.

Det som fick gästerna att vakna till var paradoxalt nog några egna utvisningar.

- Då började killarna tänka lite på defensiven och därefter så jobbade vi oss in i matchen.

Därefter höll NIK hyfsat jämna steg med motståndarna och vann även skotten i de följande perioderna. Men det dröjde till sista perioden innan man fick till en reducering, som gav lite nytt hopp om poäng.

- Men vi drog sedan på oss några utvisningar och istället för att försöka få till spel med sex man, så fick vi ägna oss åt boxplay i slutet. Vi hade väl några hyfsade lägen men kom inte riktigt till i avsluten.

Nittorp har inlett det nya året med två torskar mot bra motstånd men på torsdag så blir det streckmöte hemma mot Lenhovda.

Matchfakta

Limhamn - Nittorp 3-1 (3-0, 0-0, 0-1)

FÖRSTA PERIODEN

Mål: 1-0 (3.08) Kevin Muge (Jimmi Oor, Robin Andreasson), 2-0 (5.06) AAugust Cnattingius (Kevin Munge, Emil Hansson), 3-0 (6.33) Emil Hansson (Marcus Kirchhoff).

Utvisningar: LHK -, NIK 3x2.

Skott: 20-6.

ANDRA PERIODEN

Mål: -

Utvisningar: LHK 2x2, NIK 4x2.

Skott: 12-15.

TREDJE PERIODEN

Mål: 3-1 (5.46) Aaron Magnusson (Axel Halldén, Mattias Remstam)

Utvisningar: LHK 5x2, NIK 4x2

Skott: 10-15.

Skott totalt: 42-36.

Domare: Isak Nilsson.

Publik: 32.

NIK:s lag: Tobias Nilsson (Christoffer Sandqvist) - Niklas Persson, Kevin Lidh, Jesper Hoffman, Albert Bolush, Henrik Persson - Isac Lanqvist, Anton Johannesson, Johan Ekman, Kristoffer Andersson, Anton Werneröd - David Andersson, Sebastian Sorjonen, Aaron Magnusson, Mattias Remstam, Axel halldén - Niklas Svensson, Alexander Carlsson, Jesper Stigsson.

UT-märkta

3 Tobias Nilsson

2 Aaron Magnusson

1 David Andersson

UT-delade av Reine Söderlind

Leif FjellströmSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons