Annons
Nyheter

Tung seriestart för UIFK

Ulvåker vann division tre-premiären mot UIFK med 5-1. UIFK var i perioder utspelade.
Nyheter • Publicerad 17 april 2010
UIFK:s målvakt Jesper Hallqvist ska absolut inte lastas för 1-5 i premiären. Men en tuff eftermiddag i Ulvåker hade han.Foto: Henrik Erickson

UIFK föll tungt i årets första match. Efter 4-1 till Ulvåker före paus blev det en lite avslagen andra halvlek. UIFK fick då möjlighet att hålla lite i bollen men skapade i stort sett inga målchanser.

Första målet gjorde hemmalaget redan efter tre minuter. UIFK hade det framför allt svårt med Ulvåkers hörnor och långa inkast. Nyförvärvet Tomas Jaskyz var osynlig i matchen, mycket beroende på att UIFK knappt hade något ordnat anfallsspel.

Annons

– Matchen dör för vår del när det gör 2-0 så tidigt. Kanske att det var lite premiärnerver från vår sida, säger UIFK-tränaren Micael Johansson.

UIFK:s mål gjorde Tobias Arvidsson när han nickade in 1-4 efter en frispark.

Henrik Erickson
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.