Tredje förlusten för Nittorp

Efter två mållösa perioder orkade inte Nittorp hålla emot hemma mot Kallinge/Ronneby. Gästerna vann med 3-0.
Nyheter • Publicerad 22 september 2013
Joakim Moritz höll nollan i två perioder innan han tvingades kapitulera
Joakim Moritz höll nollan i två perioder innan han tvingades kapituleraFoto: Leif Dahl

Gästande Kallinge/Ronneby var det bättre laget i första perioden, men Nittorp höll emot och släppte inte in några mål. Det kom å andra sidan inte något framåt heller.

I den andra perioden tog Nittorp för sig mer och hade de bästa målchanserna. Det var bara bortamålvaktens bakre skridskospets som var ivägen, annars hade det varit 1–0 till Nittorp.

Men i tredje perioden kom mål åt andra hållet. 0–1 till Kallinge/Ronneby växte till 0–2 och sedan kom 0–3 i tom kasse.

– Vi fick inte mål på våra chanser. Skallen faller ner lite när målen kom. Rullar det in nån puck stärker det laget och hade vi fått första målet kunde vi likaväl vunnit, säger tränaren Mats Claesson.

Leif Dahl

Klicka på play för att lyssna på vad Nittorps assisterande tränare Lennart Selin tyckte om matchen (Obs: Störningar i ljudet första 10 sekunderna).

Nittorps IK - Kallinge-Ronneby IF 0-3 (0-0, 0-0,0-3)

Period 1:

Skott: 10-16.

Period 2:

Skott: 9-8.

Period 3: 0-1 (06:47) Victor Jigmalm (Sebastian Ottosson, Henrik Nilsson), 0-2 (10:32) Daniel Olsson-Trkulja (Roger Olsson), 0-3 (18:19) Victor Jigmalm (Sebastian Ottosson, Patrik Magnusson)

Skott: 11-18.

Totalt: 30-42.

Utvisningar: Nittorps IK 7x2 min., Kallinge-Ronneby IF 6x2 min.

Domare: Björn Erlén, HUSKVARNA