Annons
Nyheter

Tre startspelare i Dalstorp saknas mot Höganäs

Dalstorp har spelat elva seriematcher i år. Inte en enda av de matcherna har startelvan varit densamma. På lördag mot Högaborg blir det återigen en ny startuppställning.
Nyheter • Publicerad 10 juni 2014

Jimmy Arnesson, Anders Johansson och Björn Arnesson, det är trion som kommer att saknas i Dalstorps lag på lördag när Höganäs kommer till Dalshov.

Anders Johansson blev utvisad mot Assyriska i söndags och är avstängd på lördag, samma öde gäller Björn Arnesson som dragit på sig tre gula kort. Jimmy Arnesson är ledig på grund av USA-resa.

Annons

– Eftersom vi inte har haft samma elva i en enda av seriematcherna hittills är vi vana vi d nya lösningar, säger Simon Eriksson, tränare i Dalstorp.

Eriksson låter inte alltför nedslagen över trion som kommer att saknas mot Skånelaget.

Det var när Anders Johansson drog på sig sitt andra gula kort i den 59:e matchminuten som Eriksson även kunde räkna in Johansson till de frånvarande på lördag och den listan fylldes på när Björn Arnesson blev varnad några minuter efteråt.

– Vi höll ett bra avstånd mellan lagdelarna med tio man på plan och även om Assyriska skapade tryck under den absoluta avslutningen av matchen gjorde vi en stabil insats med en spelare utvisad.

Totalt drog Dalstorp på sig sju gula kort men enligt Eriksson var det en lugn match, utan fult spel.

– Domaren sa före matchen att han skulle vara extra petig eftersom matchen filmades och det var kontrollanter på plats.

Målglade Johan Einarsson visade att han konserverat målkänslan och sprang på en bakåtpassning till målvakten och fick till ett motlägg som resulterade i 1–0 till Dalstorp.

I inledningen av den andra akten kvitterar hemmalaget genom en lobb från straffområdet.

– Vi följer vår spelplan som var att låta Assyriska ha bollen och satsa på omställningar. En pinne är okej, säger Simon Eriksson.

Mål: 0–1 (12) Johan Einarsson, 1–1 (48) Ahrun Cicek

Domare: Granit Maqedonci, Göteborg

Dif:s lag: Kristoffer Björk - Christian Magnusson, Anders Johansson, David Kjellén, Jimmy Arnesson - Björn Arnesson, Mehmed Dresevic (79), Stefan Bohman, Isak Johansson (73) - Tobias Arvidsson Wengbrand, Johan Einarsson (84).

Ersättare: Jakob Ekstener, Tommy Bohman(79), Daniel Svenningsson (84), Adam Josefsson (73), Anton Johansson.

Varningar: Mehmed Dresevic, Anders Johansson 2, Björn Arnesson Jimmy Arnesson, Tommy Bohman, Adam Josefsson

UT-märkta

Kristoffer Björk

Christian Magnusson

Jimmy Arnesson

UT-delade av Simon Eriksson

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons