Annons
Nyheter

Tingsryd för tufft för Nittorp

Det var toppen mot botten i hockeyns division ett när jumbon Nittorp tog emot serieledande Tingsryd hemma. Det slutade som väntat med seger för bortalaget.
Nyheter • Publicerad 25 november 2013

I mitten av första perioden fick Tingsryd ett power play och utnyttjade det. Det sänkte garden på Nittorp som snabbt fick ett andra mål emot sig. Det trillade iväg till 0-4 innan perioden var över.

Efter att ha täppt igen i andra perioden föll sedan ett mål i den sista, även det för Tingsryd.

Annons

– Vi ser alltid framåt och det är väldigt bra förberedelsematcher kvar nu. Vi måste hitta tillbaka till rent basic-grejer i spelet och få spelarna att våga vinna istället för att vara rädda för att förlora, säger Nittorps tränare Mats Claesson om fortsättningen av grundserien som en förberedelse till fortsättningsserien efter nyår.

Nittorps IK - Tingsryds AIF 0 - 5 (0-4, 0-0, 0-1)

Period 1: 0-1 (12:12) Dave Lindarv (Jarkko Oikarinen, Pontus Netterberg) powerplay (5-4), 0-2 (12:39) Jarkko Oikarinen (Jens Holmström, Kevin Ekman Larsson), 0-3 (16:04) Filip Owesson (Pontus Netterberg, Dave Lindarv) powerplay (5-4), 0-4 (19:15) Olof Svensson (Jarkko Oikarinen, Jens Holmström)

Skott: 5-25.

Period 2:

Skott: 7-14.

Period 3: 0-5 (09:15) Tommi Juntunen (Niklas Johansson, Markus Persson) powerplay (5-4)

Skott: 8-13.

Totalt: 20-52.

Utvisningar: Nittorps IK 6x2 min., Tingsryds AIF 3x2 min.

Domare: Christian Ewertzon, BRÄMHULT

Publik: 180

Matchens lirare, Nittorps IK: Joakim Moritz

Matchens lirare, Tingsryds AIF: Wictor Ragnewall

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons