Storförlust för Limmared

Limmared blev överkörda i sin första seriematch för året. Hestrafors vann med 7-2.
Nyheter • Publicerad 24 april 2010

Limmared fick värsta tänkbara start i årets serie. Laget som oftast brukar vinna seriepremiär var bara på tårna de första tio minuterna. Sedan var det hemmalaget Hestrafors som hade kommandot i matchen. LIF tappade närkamper och stod för en rad felbeslut ute på planen. Fyra mål släpptes in på fasta situationer och i andra halvlek var man inte heta nog.

– Vi blev fullständigt överkörda, säger Christian Dower.

Hestrafors-Limmared 7-2 (3-1)

Mål: 1-0 (7) Andreas Lindegren 2-0 (15) Andreas Wahlström 2-1 (17) Viktor Blomgren 3-1 (38) Andreas Lindegren 4-1 (46) Andreas Lindegren 5-1 (50) Andreas Lindegren 6-1 (67) Andreas Wahlström 6-2 (87) Mantas Grazys 7-2 (89) Marcus Svalin