Annons
Nyheter

Sprigg lägger skridskorna på hyllan

UIF blir av med ytterligare en egen produkt. Robin Sprigg har flyttat till Göteborg och lägger skridskorna på hyllan. Enligt rykten är även Linus Drott på väg att lämna klubben.
Nyheter • Publicerad 28 juli 2011
Foto: ....

UIF:s forward Robin Sprigg har bestämt sig för att sluta med hockey. Därmed blir UIF:s lista över spelarförluster längre.

– Jag har redan flyttat till Göteborg. Jag har börjat jobba på Wernerssons ost och har Göteborg som område. Anledningen till att jag sökte mig hit är att tjejen bor här. Det funkar inte med distansförhållande, säger Robin.

Annons

Även om flytten inte hade blivit av hade det förmodligen inte blivit någon ny säsong i UIF-dressen.

– Det hade varit tveksamt eftersom motivationen inte fanns där. Jag tror att jag har varit med i nio säsonger nu och i slutet var det gemenskapen i laget som var kul och lockade. Men man lägger ner mycket tid och är man inte motiverad är det ingen idé att fortsätta. Det är inte värt att lägga ner den tiden som krävs.

Att inte spela hockey kommer att vara lite annorlunda för Robins del. Och visst finns det många saker han kommer sakna.

– Klart att jag kommer sakna hockeyn och stämningen i omklädningsrummet. Men jag kommer att följa laget. Det blir till att kika på så många Göteborgsmatcher som möjligt. Sen blir det till att åka hem till Ulricehamn och titta också.

Enligt webbsidan Elite Prospects ryktas det även om att forwarden Linus Drott är på väg att lämna klubben. HC Dalen nämns där som ny klubbadress. UT har försökt nå Linus Drott utan resultat.

Labrini Stavrekas
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons