Annons
Nyheter

Skador och skitmål hos T/V

Skador ställde till det, men det var två skitmål som avgjorde matchen.
Nyheter • Publicerad 27 maj 2010

Det blev till slut en klar och odiskutabel förlust för Tvärred/Vegby när man mötte Brämhult hemma på Bergavallen. Men slutresultatet 0–4 ger ändå ingen helt rättvisande bild av matchen, enligt tränaren Martin Carlsson.

– Det tycker jag faktiskt inte. För första halvleken var jämn och kanske till och med att vi hade ett litet övertag. Men det var inga riktigt heta lägen för något av lagen.

Annons

Två skador i backlinjen ställde dock till det för T/V. Först fick Jesper Bohman lämna planen med en sträckning i baklåret och därefter kastade Martin Carlsson själv in handduken på grund av krånglande ljumske.

– Vi fick göra en del förändringar till andra halvlek och det blev därför lite rörigt. Men det som sänkte oss var inte skadorna utan att Brämhult fick göra två skitmål, säger Martin Carlsson.

– Först missar vi en rensning och som leder fram till friläge och 0–1. Sedan blir det flipperspel efter en hörna och till slut seglar bollen in vid bortre stolpen. Därefter kunde vi aldrig hota Brämhult.

Ingen av de skadade spelarna kan vara med på måndag mot Grimsås, men förhoppningsvis så är Per Johansson tillgänglig för spel då. Och det verkar som han behövs.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons