Annons
Nyheter

Sjukt när KFUM torskar

handboll division 3 V Med mittlåset borta så gick det tungt för KFUM. Som nu får det svårt att nå en topplacering.
Nyheter • Publicerad 22 februari 2010

Det blev manfall hos KFUM Ulricehamn inför mötet med Nordpoolen från Göteborg. Mittsexan Alexander Andersson lämnade återbud på grund av sjukdom och både Johan Thorell och Calle Nilsson fick avstå spel på grund av jobbet.

– Precis före matchstart fick Simon Matthijs ont i halsen och kunde bara spela i anfallet. Därför fick vi göra en ordentlig omkastning i uppställningen, säger tränaren Ulf Holmström.

Annons

KFUM hamnade i underläge från start och var ett tag sex bollar efter. Men en dubbelpunkt mot slutet av halvleken gav resultat och i paus var det bara två mål upp för hemmalaget.

– Vi kvitterade i andra, blev lite för bekväma och då tappade vi igen, säger Ulf Holmström.

KFUm knappade in mot slutet av matchen men var aldrig riktigt nära att ta poäng.

– För att vinna sådana här matcher måste vi ha alla spelare tillgängliga och vara på 100 procent topp.Allt är inte avgjort ännu men det känns som att tåget har börjat gå och vi är inte med, säger Ulf Holmström.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons