Annons
Nyheter

Rysare nästa helg för UIFK

UIFK föll med 0-2 hemma mot IK Östria Lambohov på lördagen. Det betyder att det blir kniven mot strupen i Myresjö nästa lördag.
Nyheter • Publicerad 24 september 2011
Niclas Bergving och UIFK kammade noll på lassalyckan och går nu en rysare till mötes i sista omgången.
Niclas Bergving och UIFK kammade noll på lassalyckan och går nu en rysare till mötes i sista omgången.Foto: Labrini Stavrekas

Efter förlusten ligger UIFK på kvalplats nedåt. UIFK har 25 poäng och det är lika många som Boren strax under strecket. Boren har -2 i målskillnad medan UIFK ligger på lika många gjorda som insläppta mål. Det tredje laget som är inblandat i streckstriden, sedan Linköping lämnat den genom seger mot Myresjö, är Råslätt som har 26 poäng och +12 i målskillnad.

Intressant är att Boren tar emot Råslätt hemma i sista omgången nästa lördag. UIFK å sin sida åker till Myresjö för bortamatch. Myresjö ligger just nu på kvalplats uppåt och har allt att spela för då de jagas av Söderköping.

I matchen mot Östria på Lassalyckan försökte UIFK satsa offensivt sedan man hamnat i underläge. Laget spelade med trebackslinje men lyckades aldrig spräcka nollan. Gästerna satte avgörande 2-0 på övertid.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons