Annons
Nyheter

Remstam tillbaka i NIK – Axengren förstärker Dalstorp

Mattias Remstam gör comeback för Nittorp i hockeytvåan. På samma nivå – division 2 – men i en helt annan sport har Erik Axengren kritat på för Dalstorps fotbollsherrar.
Nyheter • Publicerad 7 januari 2015

Klubblegendaren Mattias Remstam sa tack och hej till Nittorp förra våren. Planen var då att lägga klubba och skridskor på hyllan för gott. Men nu är 39-åringen alltså tillbaka, lagom till starten av hockeytvåans vårserie.

Ytterligare en Mattias förstärker Nittorp, nämligen Mattias Pettersson, som tidigare under säsongen gjorde en match för UIF.

Annons

Pettersson har spelat för Nittorp tidigare och gjorde då hela 38 mål under säsongen 2008/2009.

Det är nästan lika många mål som ineffektiva NIK gjorde totalt under höstens 22 matcher, så de båda offensiva krafterna lär välkomnas med öppna armar av tränaren Stephen Higgins.

Trettondagshelgens stora lokala fotbollsnyhet stod Dalstorp för. Erik Axengren, 20 år, som de senaste säsongerna tillhört superettanklubben Jönköpings Södra kommer i år att spela sin fotboll på Dalshov.

Den offensive mittfältaren har Gällstad som moderklubb och var i höstas utlånad till Dalstorps seriekonkurrent Tenhult.

Jonas Emtervall
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons