Annons
Nyheter

... och Adam Bengtsson väljer Norrby

Superettanlaget Husqvarna FF, Jönköping Södra och Norrby har alla tre deltagit i dragkampen om Adam Bengtsson. Mittbackstalangen väljer Norrby.
Nyheter • Publicerad 14 december 2013
Adam Bengtsson byter klubb till Norrby IF.Foto: Carina Carlzon

– Det blir ett A-lagskontrakt med Norrby, säger Adam Bengtsson från UIFK.

Kontraktet är inte påskrivit än men Adam räknar med att sätta sin signatur på pappret under nästa vecka.

Annons

Störst chans till speltid var anledningen till att valet till slut föll på division ett-laget i Borås.

– Vi ser att Adam har en oerhörd potential och gör han en bra försäsong är han på allvar med och konkurrerar om en mittbackplats, säger Paavo Väyrynen, fotbollsansvarig i Norrby.

Bengtsson tog beslutet att lämna moderklubben UIFK när säsongen var över och han har provspelat i Dalstorp, Jönköping Södra, Husqvarna och Norrby.

Från P17-landslagets organisation har Adam fått beskedet att han behöver spela högre upp än i division tre om han ska kunna kämpa om en plats i det blågula laget.

Marc Axengren gjorde en bra säsong i Norrby i år och än är det inte klart om det blir någon fortsättning för mittfältaren i Boråslaget.

– Vi ska träffas under nästa vecka och diskutera. Vi hoppas givetvis att Marc fortsätter hos oss, säger Paavo Väyrynen.

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons