Annons
Nyheter

Nittorps säsong är över

Nittorp ägde första halvan av play off-matchen mot Kallinge/Ronneby. Onödiga utvisningar och misstag i försvarsspelet vände matchen. Nittorps säsong är över.
Nyheter • Publicerad 19 februari 2010
Linus Svensson brottas ned av en KRIF-back. Hela Nittorp monterades ned i slutet av matchen som Kallinge/Ronneby avgjorde de två sista minuterna.
Linus Svensson brottas ned av en KRIF-back. Hela Nittorp monterades ned i slutet av matchen som Kallinge/Ronneby avgjorde de två sista minuterna.Foto: Henrik Erickson

Nittorp hade ledning med 3-0 mitt i den andra perioden. Ledningen höll man 18 minuter in i den sista perioden. Då kvitterade gästerna efter att Nittorp gått bort sig fullständigt i det defensiva spelet.

När Nittorp sedan väntade på en ny förlängning blixtrade KRIF:s veteran Robert Burakovsky till. Burakovsky gled in i offensiv zon och klappade till kvällens hårdaste skott som satt klockrent högt bakom Jonatan Andersson.

Annons

– Vi ägde matchen tills de tog time out och började smälla på. Vi sitter på fel sida i tredje perioden och det känns tungt, säger NIK-tränaren Reine Söderlind som var blek i ett knäpptyst omklädningsrum efter matchen.

– Det var ju inte meningen att det skulle ta slut här. Men ser vi tillbaka på säsongen kan vi ändå göra det med huvudet högt, säger Söderlind.

Läs mer om matchen i lördagens UT.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons